DIY: poppenwagen

Lieve allemaal,

Nu het Sinterklaasweekend weer voor de deur staat, heb ik een kleine DIY op m’n blog. Ik weet niet of jullie het herkennen, maar ik heb altijd veel meer ideeën dan tijd! Het ene projectje is nog niet af, of ik heb het volgende al bedacht. Ik vind ook alles leuk, maar m’n nieuwste project is altijd het leukst. Best lastig om eerdere projectjes af te maken dus! Tijdens de Agrarische Dagen in Franeker tikte ik deze poppenwagen op de kop, voor maar €5,00! Omdat deze niet helemaal naar mijn smaak was, zie je vandaag wat ik er van gemaakt heb.

fullsizerender3001

Ondanks dat onze hele huis roze kleurt sinds Féline er is, heb ik ook nu voor roze gekozen. Eigenlijk wilde ik hem juíst niet roze verven, maar ik kon ook geen andere kleur vinden die er bij paste. Ik had nog wat Engels roze van Karwei staan, dus daarmee heb ik de buitenkant geschilderd. De binnenkant is fris wit. Online bestelde ik muurstickers in de vorm van een driehoekje, zoals deze van CarlijnQ. Door deze recht tegenover elkaar te plakken ontstaat er een soort strikje. De stickers geven de poppenwagen een speels effect en hierdoor is hij toch net even anders dan anders. Het voordeel van het gebruiken van muurstickers is dat je deze er ook heel gemakkelijk weer af kunt halen! Handig als je van veranderen houdt…

fullsizerender3002

Zoals je in een eerdere blog al kon lezen, hebben ze bij de Kwantum hele leuke stofjes voor weinig geld. Hier kocht ik ook de stoffen voor het poppendekentje, één met stippen en één met driehoekjes. Ik hou van zwart/wit en omdat de poppenwagen zelf al roze is, vond ik dat het dit wel kon hebben zonder saai te worden. En door de printjes is het toch lekker meisjesachtig! Helaas zijn mijn naaikunsten nog niet helemaal zoals ik zou willen, dus het dekentje is iets te klein geworden, maar dat geeft Féline niet 😉 Ik heb vrij strak gemeten en de vulling neemt best wel op, dus dat is een goede les voor de volgende keer!

Zelf vind ik hem erg opgeknapt en hij past beter in onze woonkamer. Niet geheel onbelangrijk voor een mama die van interieurstyling houdt 😉 En hoe leuk staat dat zachtroze bij onze grijsblauwe lambrisering?

fullsizerender3005

Hou jij ook van DIY-projectjes? En knap je wel eens speelgoed op voor je kind(eren)? Ik ben heel benieuwd naar jullie ideeën, want die heb ik nooit genoeg! Laat je het me weten?!

fullsizerender3003

Liefs,

Grada
Studio Fee ♡

4 gedachtes over “DIY: poppenwagen

Plaats een reactie