Shine your light!

Lieve allemaal,

Afgelopen weekend kochten wij een nieuwe lamp voor de woonkamer en ik ben er superblij mee! Benieuwd? Vandaag laat ik hem zien.

Verlichting is een onderdeel van het interieur dat vaak ‘vergeten’ wordt, of waar weinig aandacht aan besteed wordt. Dat is jammer, want verlichting is juist heel erg belangrijk voor je interieur. Het kan een ruimte maken of breken. Desondanks is het ook heel moeilijk om goede verlichting te vinden, want het komt vrij precies. Zelf vind ik het iets waar je echt eens tegenaan moet lopen wanneer je niet per sé op zoek bent.

Doorkijkje naar de achterkamer.

In onze woonkamer hadden we lange tijd een chroomkleurige booglamp. Ik vond het nog steeds een heel mooi accessoire, maar wauw wat een onhandig ding! Of je zat compleet in de spotlight, of je voelde je je alsof je bij de kapper onder de droogkap zat… En over alle mensen die er hun hoofd aan stootten zullen we het helemaal maar niet hebben. Deze lamp hebben we dus weggedaan. Maar toen moesten we wel op zoek naar een alternatief!

Foto uit de oude doos…

Bij de Karwei vond ik deze mooie hanglamp. Wij hebben hoge plafonds en dus mag er wel een grote lamp hangen, omdat deze anders wegvalt in de ruimte. De lamp heeft de klassieke vorm van een kroonluchter, maar dan in een modern jasje van hout. Precies wat past bij ons huis én onze smaak!

dsc_0603

Omdat deze lamp sfeerverlichting moet verzorgen, maar ook genoeg licht moet geven om een boek bij te lezen of een spelletje te doen, hebben we gekozen voor een pit van Snoerboer. Het is een hele grote lamp die mooi warm licht geeft. Wellicht zetten we er nog een dimmer op, om de verlichting helemaal naar onze smaak te kunnen maken. Verder liepen we nog tegen deze leuke tafellamp van VTwonen aan. Voor zo’n tijdloos lampje is altijd wel een plekje te vinden! 🙂

Nieuw VTwonen lampje. ☆

Wat vind jij van onze nieuwe lamp? En vind je verlichting ook een lastig onderdeel van je interieur? Let me know!

Liefs,

Grada
Studio Fee ♡

Advertenties

2 gedachtes over “Shine your light!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s